Torsdag 17 mars är det dags för årsmöte igen. För er som var med i höstas känns det nog snabbt inpå, men allt har ju blivit uppskjutet nu under corona. Nu får vi i alla fall använda lokalen igen som vanligt och vi hoppas att ni känner er trygga med att vara med på mötet. Det kommer att finnas kaffe, te och bullar och det går bra att droppa in från kl 18. Mötet börjar 18.30.

Årsmötets huvudagenda är att välja en styrelse som kan hålla i verksamheten under året. Det handlar till exempel om att se till att lokalen kan användas av oss som bor i kvarteret, både privat och för gemensamma aktiviteter. Dessutom har styrelsen möten med Uppsalahem två gånger om året och tar upp frågor som vi boende vill framföra.

Vi vill gärna ha lite förstärkning i styrelsen. De få som är med nu har ställt upp i flera år. Vi har även arbetsgrupper för att hjälpas åt med arrangemang och gemensamma projekt. För att vara med i styrelsen eller rösta på årsmötet behöver du vara medlem i Hyresgästföreningen, men alla boende får vara med på mötet.  Välkomna att vara med!