Torsdagen den 20 april är det dags för vårens bostadsmöte!
Vi bjuder på pajbuffé med sallad från klockan sex, med mötesstart 18.30. Gluten- och mjölkfria alternativ kommer att finnas. Alla som bor i Uppsalahems lägenheter på Otto Myrbergs väg 11-25 är varmt välkomna.

Vi har haft ett samrådsmöte med Uppsalahem och framfört Hyresgästföreningens synpunkter. Uppföljning om hur vi kan gå vidare med frågor om boinflytande och vad som händer i vårt kvarter.

Senaste nytt är att Hyresgästföreningen Rickomberga Norra har fått en egen hemsida! Här vi kan lägga ut info och nyheter, och man kan även boka kvarterslokalen och se när den är ledig i den nya digitala bokningskalendern.

Vi har ett förslag om att starta upp en grannsamverkan mot brott i vårt kvarter, för att tillsammans öka tryggheten och minska risken för stölder och skadegörelse. Vi kommer att diskutera på mötet och besluta om vi vill gå vidare med förslaget. Läs mer om vad grannsamverkan innebär på samverkanmotbrott.se. Vi kommer även att ha en genomgång under mötet.

Det är vi i vår lokala Hyresgästförening som är ansvariga för uthyrning och skötsel av kvarterslokalen. Under 2016 genomfördes en upprustning av lokalen, och arbetet med inredning och förbättringar kommer att fortsätta under våren. Vi har även planer på att plantera bärbuskar och göra fint vid uteplatsen.

Det finns många idéer om vad vi kan göra i området och alla boende är välkomna att vara med och bidra på olika sätt. Musikcaféer med nya ljudanläggningen och en del livemusik finns på förslag!